وظایف معاونت امور زنان برای ترویج «حجاب»
وظایف معاونت امور زنان برای ترویج «حجاب»

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره وظایف محوله به این معاونت در خصوص ترویج عفاف و حجاب بر اساس لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» توضیحاتی ارائه کرد.

 بر اساس ماده ۲۹ لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور تحقق اهداف این لایحه مکلف به انجام سه وظیفه است.

سه وظیفه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ترویج حجاب به شرح ذیل است:

۱- تشویق و حمایت از سازمانهای مردم نهاد فعال در عرصه ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب با تأیید ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب در وزارت کشور

۲- همکاری با سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور و نمادها و الگوهای لباسهای بومی ایرانی و تشویق و حمایت از مراکز تولید و توزیع لباس‌های ملی و اسلامی

۳- پیگیری برای گسترش سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب در مورد زنان آسیب دیده و در معرض آسیب

در همین راستا معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا مبنی بر جزئیات وظایف محوله بر این معاونت در لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، اعلام کرد که احکام مرتبط با معاونت زنان در لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» برداشتی از شرح وظایف این معاونت در مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

بنا بر اعلام معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از این معاونت در تدوین مواد مرتبط با معاونت زنان در این لایحه نظرخواهی شده است.

به گفته این معاونت، همکاری با صدا و سیما و و زارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور پیشنهادات این معاونت بوده است که در جلسات کمیسیون حقوقی و قضایی به بند ۲ ماده ۲۹ لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» افزوده شده است.

 نظارت معاونت امور زنان بر گسترش فرهنگ حجاب در بین زنان آسیب‌دیده

به گزارش زیرنویس، همچنین معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خصوص چگونگی پیگیری این معاونت برای گسترش سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب در مورد زنان آسیب دیده و در معرض آسیب که در بند سوم ماده ۲۹ لایحه «ترویج حجاب» به آن اشاره شده است، گفت: به موجب بند ۲ ماده ۱۹ همین قانون، سازمان بهزیستی کشور مسئولیت شناسایی، حمایت و مراقبت از زنان آسیب دیده و در معرض آسیب را برعهده دارد؛ در این راستا معاونت زنان مکلف است برابر بند ۳ ماده ۲۹ این امر را پیگیری و به نوعی نظارت کند.

منبع: ایسنا